YÖK'ten Üniversite Öğrencileri İçin Kayıt Dondurma ve Erteleme Hakkı

02 Nisan 2020 Perşembe

Ulaşmak İçin tıklayınız...

YÖK'ün ilgi yazısına ulaşmak için tıklayınız..

Kayıt dondurmak isteyen öğrenciler : "Kayıt Dondurma İstem Dilekçe nin doldurulup imzalanıp PDF olarak taratılan belgenin  danışmanınıza faks veya e-posta ile iletilmesi gerekmektedir.

danışmanınıza faks veya e-posta ile iletilmesi gerekmektedir.

2019 2020 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı azami süresi dolacak öğrencilere kayıt dondurma işlemi yapılamayacakt

Üniversite Senatomuzun 15.04.2020 tarihinde alınan karar gereği kayıt dondurma talebinin son tarihi 30 NİSAN 2020 olarak belirlenmiştir.
Talepte bulunacak öğrencilerin bu tarihe kadar işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.